Terbaru

Bank Soalan UPKK 2019

In stock

(05) comments
SKU: BSU 19

RM 18.00

Compare

Koleksi soalan peperiksaan sebenar 6 TAHUN TERKINI yang telah disusun dan diatur mengikut topik. Merangkumi sukatan pelajaran darjah 3 hingga darjah 5.

In stock

Qty

Koleksi soalan peperiksaan sebenar 6 TAHUN TERKINI yang telah disusun dan diatur mengikut topik. Merangkumi sukatan pelajaran darjah 3 hingga darjah 5.

Sesuai digunakan sebagai buku aktiviti peneguhan/pengukuhan kepada murid disamping membiasakan diri mereka dengan bentuk penyoalan dalam peperiksaan UPKK.

Membantu mengukuhkan isi pelajaran yang telah dipelajari dalam kelas sejak dari peringkat awal semester persekolahan bermula sehinggalah tamat sukatan pelajaran.

Weight 0.520 kg
Dimensions 17.8 × 25.4 cm

5 reviews for Bank Soalan UPKK 2019

  1. Nael

    Bagaimana utk mendapatkan format dan jawapan utk buku ini. Baru beli tadi. Terima kasih.

  2. Zaifa

    Boleh saya tahu,macam mana nak tengok jawapan?

  3. Irwan

    Macamana nak download skema jawapan ye..blh bantu..?

    • Pustaka Nadwa

      Waalaikumsalam,

      Tuan boleh pergi ke kedai online kami

      1) http://www.pustakanadwa.com
      2) Cari button “Muat Turun”
      3) Cari buku yang Tuan nk download.

      Terima Kasih

  4. Zarehan abu bakar

    Jawapan dimana..puas saya mencari ermmm*

    • Pustaka Nadwa

      Puan boleh pergi ke kedai online kami

      1) http://www.pustakanadwa.com
      2) Cari button “Muat Turun”
      3) Cari buku yang Tuan nk download.

      Terima Kasih

  5. Zura

    Saya dah pergi ke online Web, tapi tak jumpa button untuk muat turun jawapan skema bagi buku ni. Harap dapat bantu. Thanks

    • Pustaka Nadwa

      saya telah menghantar email cara untuk mendapatkan skema jawapan ke “shazurra@msn.com”
      di harap email sy dapat membantu pihak puan.
      jika masih tidak jumpa, boleh hubungi saya di nombor 016 203 6980 (Ieda)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

ISBN:9789672161479

Berat: 520g

Penerbit: Pustaka Nadwa Sdn Bhd

Tahun Terbitan: 2019

Siri: Siri Peneguhan Pustaka Nadwa

Top