soalan lazim

Tentang Akaun
Tidak perlu. Anda boleh membuat pembelian anda sebagai tetamu. Walau bagaimanapun, adalah dinasihatkan untuk mendaftarkan akaun untuk memudahkan transaksi masa depan dan juga untuk menjejaki pesanan anda.
Klik pautan “Buat akaun” di bahagian atas sebelah kanan skrin anda. Isikan butiran anda seperti yang diminta dan klik butang “Serah”. Anda akan menerima e-mel pengesahan.
Cuma klik pada “Lupa kata laluan anda?” Dan masukkan alamat e-mel anda.
Produk & Perkhidmatan

Masukkan tajuk buku atau nama pengarang atau ISBN atau kata kunci atau kod barang di ruang carian produk dan kemudian tekan “Enter” pada papan kekunci. Ejen pencarian akan cuba mencari produk yang mempunyai perkataan yang telah dimasukkan tadi.

Sila hubungi pustakanadwa.com. Bagaimananpun, pustakanadwa.com tidak bertanggungjawab atas kerosakan tersebut sekiranya anda tidak menghubungi pustakanadwa.com melalui emel atau talian telefon dalam masa 10 hari bekerja selepas penerimaan produk tersebut.
Pustakanadwa akan hubungi anda secepat yang mungkin dan memberitahu tentang proses pembayaran balik.
WhatsApp saja kami. Kami pasti akan menilai kemahuan buku anda
Pembelian
Anda boleh melawat tutorial ini
Anda akan menerima emel pengesahan daripada Pustakanadwa.com bersama dengan nombor pesanan anda. Anda juga boleh daftar masuk ke akaun anda untuk melihat kembali status pembelian anda.
Pustakanadwa.com tidak menerima sebarang pembatalan pesanan setelah pesanan dibuat.
Log masuk ke akaun anda. Pergi ke “My Account” Anda boleh menyemak pesanan melalui tab “Order”.

Anda akan menerima email bersama dengan maklumat penghantaran selepas pesanan anda dihantar. Anda juga boleh daftar masuk ke akaun untuk melihat status penghantaran tersebut.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat mengunakan “Online Payment Gateway” atau “Online bank transfer” atau “Cash deposit” ke dalam akaun bank kami dan hantar bukit pembayaran melalui fax atau emel.

Maklumat akaun bank kami:

Bank: CIMB Bank
Account name: Pustaka Nadwa Sdn Bhd
Account no. : 7063433405
E – mel : [email protected]
Fax no. : +603-8961 7280

Semua pesanan yang berjaya akan menerima email pengesahan yang mengandungi maklumat pesanan anda. Sekiranya anda tidak menerima email tersebut, diminta untuk membuat pesanan kembali. Anda juga boleh menghubungi pustakanadwa.com untuk mengesahkan pesanan anda sudah diterima atau tidak.

Kami akan buat pembayaran balik terus ke dalam akaun bank pilihan anda.

 
Penghantaran

Waktu penghantaran adalah 2-7 hari di Semenanjung Malaysia tertakluk kepada pembayaran produk , kesilapan sistem, lokasi penghantaran dan ketersediaan produk.

Anggaran masa penghantaran tidak termasuk masa 48-jam pemprosesan pesanan. Tidak termasuk hujung minggu atau cuti.

Sekiranya tiada siapa yang menerima pakej atau bungkusan, perkhidmatan kurier akan meninggalkan Notis Pengiriman untuk arahan selanjutnya.
Kos penghantaran dikira secara automatik apabila anda membuat pesanan anda. Anda boleh melihat jumlah caj penghantaran anda pada masa anda membuat pesanan anda.

Sila ambil perhatian bahawa tiada penghantaran boleh dibuat ke alamat PO Box. Kegagalan untuk menyediakan alamat fizikal akan melambatkan penghantaran anda.

ms_MYMY
ms_MYMY en_USEN
Tak jumpa buku yang dicari? Hubungi saja kami!